Vanessa Abrams / Jessica Szhor

ops! när jag skrev om gossip girl skrev jag ju inte om Vanessa! Bara därför ska jag skriva lite extra!

Vanessa: Hon är bästa vän med Dan så hon har ganska mycket kontakt med familjen Humphrey. Hon som skrivit Gossip Girl beskriver Vanessa som den med "with a quirky sense of fashion style". Alltså den med ett sinne för mode. Hon gillar Dan i början och det är därför hon flyttar till sin syster. Men hon är för sen för han har redan hittat nån annan: Serena Van Der Woodsen....

Jessica Szhor: Jessica är född den  31 Mars år 1985. Hon är modell och skådespeleska. Hon är mest känd för sin roll som Vanessa Abrams i Gossip Girl. Jessica bor i Los Angeles. Hon dejtar Ed Westwick som spelar Chuck Bass i GG. Hon blev upptäckt när hon var17 år gammal och jobbade som modell.

Hoppas det räckte?

Happy Easter

Glad påsk!
Jag har fått massa med godis

Denna fick jag av mamma och Marilda
Denna fick jag av Norinda

och så fick jag en annan av Armida som jag inte hunnit lägga in en bild på.


Om jag skulle äta allt själv.. snacka om att jag skulle bli fet
men det tänker jag inte!

xoxo Charlotte

Taylor Momsen

Hon vet hur man klär sig! Ingen tvekan om att hon är en stilikon. Klänningen och allt! + till dig
Klicka på bilden

Hon och Leighton Meester ligger verkligen på topp.
Jag lägger ut bilder på mina inköp när jag kommer hem och inte har nått att göra

xoxo Charlotte

Italien

Jag är i Italien


Är inte klänningarna snygga? Jag älskar ju dessutom färgen på Blairs outfit. Blå klänning med rött skärp!


Gossip Girl

För er som inte sett eller kollar på Gossip Girl, ni missar verkligen något underbart! Älskar alla karaktärer på så många olika vis. Och för er som verkligen inte alls vet vad Gossip Girl handlar så skriver jag till er: Gossip Girl är en hemsida om skvaller som man hör på namnet Gossip. Det är en tjej som skriver allt och det hör man på Girl. Alltså Skvaller tjejen. Antingen skriver hon det hon ser och med bevis lägger hon dit en bild. Hon får även sms och tips från andra som läser GG. Sedan skickar hon ut det till alla på Upper East Side. Alltså har man en hemlighet är det bra att hålla den för sig själv så ingen annan får reda. Även om det är taskigt mot personen det handlar om så spelar det ingen roll. Gossip Girl handlar såklart inte bara om det utan att karaktärerna hamnar i massa trubbel och annat. Det är verkligen nått jag kan rekomendera eftersom jag själv sitter och knarkar det.

Nu skriver jag lite om karaktärerna:

(Blake Lively) Serena:
Hon är en tjej som inte bryr sig om pengar och popularitet. Hon vågar säga till och hon är smart. Hon är rik och är bästa vän med Blair.
*Det jag älskar med henne är att hon inte bryr sig om dumma rykten

(Leighton Meester) Blair:
Hon är Manhattans drama queen. Hon är rik och får som hon vill oftast, är det så att hon inte får det så hämnas hon. Hon ska alltid stå i centrum och ingen får ta hennes plats. Blair kallas även Queen B (älskar henne trots den bitchen hon är.. vilket jag också är)

(Chace Crawford) Nate:
Var och blir.. tillsammans med Blair ett tag men hamnade i mycket trubbel med andra tjejer och annat. Han har mycket problem med familjen eftersom hans pappa även knarkar och massa annat.

(Ed Westwick) Chuck:
Riktig snobb. Hans pappa äger ett stort företag så han har mycket pengar. Han älskar tjejer och är en riktig player. Drar åt sig mycket problem. I serien blir han även kär i Blair och det är verkligen inte hans grej att bli kär eftersom han bara har one night stands.

(Penn Badgley) Dan:
Dan eller som Gossip Girl kallar honom, Lonely Boy. Ingen visste vem han var. Han satt helst hemma och läste böcker om han fick. Men det förändras när han blir tillsammans med Serena.

(Taylor Momsen) Jenny:
Jenny vill vara med i Blairs gäng eftersom dom är dom coola. Det börjar med att hon vill vara en av dom och sen när dom kickar Blair blir hon ledaren av gänget. Men somsagt Blair ska alltid stå i centrum så hon kommer tillbaka och får Jenny att se ut som en tönt. Sen struntar Jenny i dom och börjar designa kläder. (diggar verkligen hennes stil) Hon är lilla syster till Dan.

(Connor Paolo) Eric:
Eric är Serenas bror. Han har haft mycket problem och han har försökt ta livet av sig och får ett tag bo på ett speciellt hem. Mamman bryr sig knappt om det, hon vill inte att det ska skada hennes rykte bara. Men sen när hon får reda på att han är bög så försöker hon trösta han mera! *Jag antar att hon förstår vilken hemsk mamma hon var förr*


xoxo Charlotte

p.s Jag skriver när jag är i Italien mer

Blogg namn

Jag har verkligen svårt för att bestämma vad jag ska heta när det gäller att skaffa nått internet konto. Och ibland är min fantasi verkligen död. CharlotteJonsson, det hade blivit så vanligt och tråkigt. Alla andvänder sitt första och efternamn. Upper East Side.. vad det är har folk frågat mig, så nu ska jag säga. Upper East Side ligger i Manhattan, och Manhattan är ingen stad! Utan Manhattan ligger i New York. Varför valde jag just det stället, jo för jag är en Gossip Girl nörd och det är i Upper East Side det utspelar sig. Och jag ville faktigst att min blogg ha blogg.se i slutet men det funkade inte *konstigt, JA* och då fick jag ha webblogg.se!

Här är Leighton Meester & Blake Lively ute och går i Manhattans Upper East Side

xoxo Charlotte


Wannabe Bloggare?

Nu har jag skaffat blogg och jag tänker inte precis skriva varje dag om ointressanta saker som, hej idag har jag varit i skolan och blablablaaah. Jag är Charlotte. Och bloggare, är jag Wannabe eller? Alla har skaffat blogg och då menar jag verkligen alla, mina klass kamrater, fjortisarna, min mamma, min bror. Snart säkert kungen också?! Det kommer finnas så många bloggar så man inte kommer orka läsa, fast visst det är det redan. Och på onsdag den 8 ska jag till Italien. Tyvärr kan jag ju inte shoppa loss eftersom jag sparar till en mini-pc! en rosa, super söt. Den kan även vara en perfekt liten blogg-dator! Dessutom måste jag bara nämna JAG ÄLSKAR GOSSIP GIRL!

Söt va?

xoxo Charlotte


Välkommen till min nya blogg!

LOVE IT HATE IT, DONT CARE

RSS 2.0